關閉

大坪林實驗室(下)

新北市新店區
Zuker 租客
整層住家
男女皆可
5F / 5F
24 坪

租屋資訊

最短租期:12 個月
月租(新台幣) 大小(m²) 空房日期
27000 80.0 2023/05/27 租約到期

規定及設施

Foreigners are welcome.

空間

3 房間
2 浴室
2 陽台

費用

月租(NT): 27000
押金(月): 2.0
管理費(NT): 700
額外費用
水費
電費
瓦斯費
設施
洗衣機
冰箱
冷氣
熱水器
天然瓦斯
廚房
公共設施
停車場
管理員
垃圾場
傢俱
衣櫃
沙發
桌子
椅子
寢具
床頭櫃
安全設施
煙霧探測器
住客規定
可養寵物
可開伙
停車位
附近可停機車

關於

這個空間原本有遺留一些舊家具,我們保留了下來,再增添了新的傢俱,讓新舊傢俱的衝突感變成屋子的韻味。在顏色選用也比較大膽,清爽的藍色的主色,搭配紅色黑色及金色做點綴。
入口設有管理員照看著社區與收信件,也有固定的清潔阿姨協助收垃圾,方便居民的生活。
Giving life to a underrated house is what we do, nothing to fancy but simple enough to feel like home. The house is within a close neighborhood with security and trash collecting. Be respectful to the neighbors, and you will find them being the best neighbors in the world.

周邊環境

位於安靜地巷弄間,但一走去大馬路上,許許多多的餐廳與有趣的店等你探訪。私心推薦附近的一家嘉義雞肉飯,夥伴們前來時都會前去!距離大坪林捷運站8分鐘,全聯超市僅2分鐘路程。
Don't be tricked by the fact that it's in a quite neighborhood, a few minutes away and you will find high rating restaurants and shopping areas. 10 minutes from Dapinglin MRT station and 2 minutes away from the nearest supermarket. If you head north, Jingmei night market is a great place to hang.

來瞧瞧誰將與我
共居生活?!

F
職業別 其他
上班族