關閉

建國實驗室

台北市中山區
Zuker 租客
整層住家
男女皆可
3F / 4F
24 坪

租屋資訊

最短租期:5 個月
月租(新台幣) 大小(m²) 空房日期
39000 80.0 2022/06/14 租約到期

規定及設施

Foreigners are welcome.

空間

4 房間
1 浴室
1 陽台

費用

月租(NT): 39000
押金(月): 2.0
額外費用
水費
電費
瓦斯費
設施
洗衣機
冰箱
冷氣
熱水器
無線網路
天然瓦斯
廚房
傢俱
衣櫃
沙發
桌子
椅子
安全設施
煙霧探測器
住客規定
可開伙
停車位
附近有停車場

關於

這裡是一個簡單的4房空間,整體空間不大,但有一個家的感覺也不需要多華麗,簡單乾淨明亮已經是很多人的奢求了。
A simple 4 room apartment. Not too fancy but with enough space for you to feel just like home.

周邊環境

位於台北的心臟地帶,捷運松江南京6分鐘路程,中山女中對面。5分鐘內即有全聯與頂好,大潤發也區區10分鐘路程。捷運公車一兩站即可到熱鬧的東區,房源附近也有許多美食商圈,絕對能滿足你對交通的需求!
Located literally in the heart of Taipei, you can find Songjian Nanjin MRT station in 6 minutes, 2 supermarkets in 5 minutes, and even a hyper-market in 10 minutes. You can easily travel to so called "East Side" in Taipei, where a lot of shops, restaurants and night life is happening. Alternatively, there are also plenty restaurants within the neighborhood of the house. Definitely one of the best locations to live here in Taipei!

來瞧瞧誰將與我
共居生活?!

F
職業別 其他
學生